Εκπομπές με… αξιοθέατα τα ντέρμπι του κόσμου
Ο παρουσιαστής της σειράς του COPA90

Εκπομπές με… αξιοθέατα τα ντέρμπι του κόσμου

Κάποιοι έχουν όνειρο ζωής να δουν από κοντά κάποιο από τα σπουδαιότερα ντέρμπι του κόσμου, άλλοι το έζησαν κάνοντας το ουσιαστικά δουλειά. Στο κείμενο που διαβάζεται σας προτείνουμε εκπομπές, ταξιδιωτικές ουσιαστικά, που μεταφέρουν τον τηλεθεατή στο παλμό των γηπέδων όλου του κόσμου.

Τη σεζόν 2019-2020 στον ANT1 Ελλάδος προβλήθηκε ο πρώτος κύκλος του “Football Stories“. Στα 16 επεισόδια που γυρίστηκαν οι Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης παρακολούθησαν από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης, ενώ πέρασαν και εκτός συνόρων της γηραιάς ηπείρου. Μέσα στο 2022 η εκπομπή επέτρεψε μέσω του ΑΝΤ1+ και όσοι έχουν λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια.

Ένα μικρό δείγμα της ελληνικής εκπομπής:

Η επόμενη πρόταση μας είναι δύο εκπομπές αλλά με τον ίδιο παρουσιαστή και αμφότερες παραγωγής του COPA90. Ο Eli Mengem ταξίδεψε σε 13 χώρες και παρακολούθησε 25 ντέρμπι, παρουσιάζοντας όμως κάθε πτυχή τους. Δεν ασχολήθηκε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά έψαξε εις βάθος τις διαφορές μεταξύ των συλλόγων και μίλησε με αρκετό κόσμο, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της καταπληκτικής σειράς “Derby Days” και εάν σας αρέσει τότε εύκολα θα βρείτε και τα υπόλοιπα:

Η πιο πρόσφατη σειρά του COPA90 είναι το “Once In a Lifetime”, ακολουθώντας ομάδες που έζησαν στιγμές μοναδικές στην ιστορία τους που συμβαίνουν ίσως μια φορά στη ζωή για αυτούς που δεν ακολουθούν συλλόγους που κερδίζουν συνεχώς.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της συγκεκριμένης σειράς:

Ακολουθήστε τον Αθλητικογράφο στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Athlitikografos.com