Συνεργασία Ομόνοια-CYTA και δημιουργία OMONOIA TV!
Παρουσίαση του OMONOIA TV

Συνεργασία Ομόνοια-CYTA και δημιουργία OMONOIA TV!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, η Ομόνοια Λευκωσίας και η Cyta ενημέρωσαν για τη συνεργασία τους που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον πέντε χρόνων (2024-2029) και παρουσιάστηκε το OMONOIA TV. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι Κυπριακού συλλόγου, που θα έχει 24ωρο πρόγραμμα και η μετάδοση του θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 19:48.

Αναλυτικά πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου των «πρασίνων»:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Cyta παρουσίασαν τη στρατηγική τους συνεργασία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο sports bar «Barena», στο στάδιο ΓΣΠ, την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Η συνεργασία είναι διάρκειας πέντε χρόνων και έχει ως κύριους πυλώνες τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την εισαγωγή του 24ωρου συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού OMONOIA TV.

Το πρώτο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι αθλητικού συλλόγου στην Κύπρο, θα προσφέρει την ευκαιρία στον τηλεθεατή να παρακολουθεί καθημερινά, σε συνεχή ροή, τη δράση της ποδοσφαιρικής ομάδας και των άλλων αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δελτία ειδήσεων, συνεντεύξεις, αποκλειστικό υλικό πίσω από τις κάμερες, θεματικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ρετρό και επαναλήψεις αγώνων από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Επιπλέον, θα μεταφέρει ζωντανά όλη τη δράση από τα φιλικά παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και τους επίσημους αγώνες της Ακαδημίας και των ομάδων πετόσφαιρας, φούτσαλ, καλαθόσφαιρας, γυναικείου ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων.

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν μεγάλο οργανισμό όπως η Cyta, που διαθέτει κύρος, επαγγελματισμό και συνέπεια. Μαζί μπορούμε να εξελιχθούμε και να πρωτοπορήσουμε, προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό και στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ποιότητα που αναμένουν και προσδοκούν», ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Δημήτρης Γρηγόρη, σημειώνοντας, επίσης ότι: «Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που προχωρά στη δημιουργία δικού της επίσημου τηλεοπτικού καναλιού και αυτό μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τα πρώτα μας βήματα τα κάναμε το 2020 με την παραγωγή της πρώτης μας τηλεοπτικής εκπομπής, δύο χρόνια αργότερα φτιάξαμε το δικό μας ιδιόκτητο στούντιο και σήμερα ξεκινάμε το δικό μας τηλεοπτικό κανάλι. Θα νιώσουμε ότι πέτυχαμε, εάν ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθει περηφάνια παρακολουθώντας το OMONOIA TV».

Ο Διευθυντής της Cytavision, κ. Σάββας Πατσαλίδης σημείωσε ότι: «Η Cytavision συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίο θέαμα, εμπλουτίζοντας συνεχώς το αθλητικό της περιεχόμενο, μέσα σε μία ανταγωνιστική τηλεοπτική αγορά. Πρωταγωνιστεί στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, προσφέροντας στους συνδρομητές της υψηλής ποιότητας τηλεοπτικές παραγωγές και αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης. Με πρωτοποριακή τεχνολογική υποδομή και εμπορική δυναμική, η Cytavision ενισχύει ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στη συνδρομητική τηλεόραση. Είμαστε σταθερά στο πλευρό του κυπριακού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του κυπριακού αθλητισμού».

To κανάλι OMONOIA TV θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου ως πρόσθετο αθλητικό πακέτο της Cytavision με μόνο €3,90/μήνα. Γιορτάζοντας την έναρξη της λειτουργίας του, οι συνδρομητές του επωφελούνται μοναδικών προσφορών μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου:

Το ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV θα παρέχεται για ένα μήνα δωρεάν για όλους.

Οι κάτοχοι Privilege Card ή/και Εισιτηρίου Διαρκείας 2024-25 της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα μπορούν να εξασφαλίσουν τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν συνδρομή στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.

Πέραν των πιο πάνω, όλοι οι νέοι συνδρομητές Cytavision μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 50% για έξι μήνες στα πακέτα Value και Variety.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV και τις προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/omonoia-tv.

Ακολουθήστε τον Αθλητικογράφο στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Athlitikografos.com