Ζωντανά από την Primetel αγώνες της Super League μέχρι το 2025
Οι απευθείας μεταδόσεις των εφτά από τις 14 ομάδες της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ στην Primetel

Ζωντανά από την Primetel αγώνες της Super League μέχρι το 2025

Το δελτίο Τύπου της Primetel για την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής αγώνων της Super League μέχρι το 2025:

Η Primetel ανακοινώνει την εξασφάλιση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης για 7 από τις 14 ομάδες της Stoiximan Super League μέχρι το 2025.

Πιο συγκεκριμένα, στα κανάλια της Primetel θα μεταδίδονται αποκλειστικά, όλοι οι εντός έδρας αγώνες των: ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Λαμίας, Βόλου, Παναιτωλικού αλλά και της “νεοφώτιστης” Κηφισιάς.

Το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει στις 18 Αυγούστου, και για μια ακόμη χρονιά, 7 από τις 14 ομάδες θα παίζουν στο «γήπεδο» της Primetel. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός και Κηφισιά αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και οι συνδρομητές της Primetel θα απολαμβάνουν περισσότερους από 100 συνολικά αγώνες, μέχρι την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας ομάδας.

Οι αγώνες της Super League, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Primetel που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος και κυπέλλου, τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premierleague, La Liga, Serie A, Bundesliga) και τα σπουδαιότερα κύπελλα της Ευρώπης.

H Primetel συνεχίζει έτσι με συνέπεια τη στρατηγική της δέσμευση για συνεχή εξέλιξη και διαρκή αναβάθμιση του τηλεοπτικού αθλητικού περιεχομένου των καναλιών της για να προσφέρει στους συνδρομητές της, την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ακολουθήστε τον Αθλητικογράφο στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Athlitikografos.com