Σας βγάζουμε το... καπέλο! • Athlitikografos.com
Το λογότυπο της ιστοσελίδας ελ σομπρέρο

Σας βγάζουμε το… καπέλο!

Σομπρέρο. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό καπέλο που φοράνε κυρίως στο Μεξικό. Για τον γραφών, αλλά και δεκάδες χιλιάδες άλλους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τη λέξη είναι το el sombrero. Αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που προσωπικά με έκαναν να ανυπομονώ για το επόμενο τους κείμενο ή ακόμη να διαβάζω ξανά παλαιότερα άρθρα τους. Δηλώνω φανατικός αναγνώστης!

Το κείμενο αυτό είναι για όσους δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη σελίδα και τους εισηγούμαστε αμέσως να την επισκεφτούν, όπως επίσης τη στήλη τους στο blog του Stoiximan. Παράλληλα να ακολουθήσουν το sombrero σε Facebook, Twitter και Instagram και τους βεβαιώνουμε πως το λιγότερο θα τους αρέσει αν δεν τη λατρέψουν όπως εμείς. Για το κανάλι τους στο Youtube δεν λέμε κάτι γιατί έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία τους ανάρτηση και μόνο κάτι άρρωστοι έχουν έχουμε κάνει εγγραφή με καμπανάκι περιμένοντας το επόμενο βίντεο.

Για να την περιγράψουμε με λίγα λόγια, είναι μια ιστοσελίδα που περιλαμβάνει σπουδαία κείμενα με ποδοσφαιρικές ιστορίες. Οι περισσότερες είναι μάλιστα τόσο ψαγμένες που ούτε οι πιο φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι πιο πιθανόν να μην είχαν ακούσει ποτέ για τους πρωταγωνιστές της. Αυτοί δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές και προπονητές, αλλά και απλοί άνθρωποι που συνδέονται με κάποιο σύλλογο και άφησαν το στίγμα τους. Θα διαβάστε ακόμη για ομάδες, διοργανώσεις και πολλά άλλα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Αν για όλα τα πιο πάνω δεν τους είχαμε βγάλει το… καπέλο τότε θα το κάναμε με την έκδοση του βιβλίου «Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο». Κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2022 και όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις έφτασε σε πολλά μέρη της γης. Μπορείτε να το βρείτε σε βιβλιοπωλεία στην Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και να το αγοράσετε διαδικτυακά.

Ακολουθήστε τον Αθλητικογράφο στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Athlitikografos.com